Forum Linkin Park

Out of Ashes - ogólnie o albumie

Rozmowy na temat debiutanckiego albumu Dead By Sunrise

Moderator: Mods

Out of Ashes - ogólnie o albumie

Postprzez matiuk » 10 paź 2009, o 14:39

Jako, że Out of Ashes można już oficjalnie przesłuchać na kanale MySpace DBS zakładam temat ogólny o albumie. Tak więc wypowiadajcie się jak podoba wam się krążek :evil:

IMO album dobry, jeśli miałbym ocenić to daje 8/10. Najlepsze utwory to według mnie to My Suffering oraz Let Down. Jeśli ktoś natomiast byłby ciekawy to zapraszam do mojej recenzji Out of Ashes na: http://matiuk.wordpress.com/
matiuk
Support Team
Support Team

Re: Out of Ashes - ogólnie o albumie

Postprzez WojcioLP » 10 paź 2009, o 20:25

Ja jeszcze tak uwazniej nie przesłuchałem wszystkkich. Zainspirowales mnie matiuk to przesłuchałem Let Down i niezłe rzeczywiście, ale póki co moim faworytem pozostaje Crawl Back In. :lol: Jak sie zaponam lepiej z albumem to może zmienię zdanie :lol:
WojcioLP
High Voltage
High Voltage

Postprzez f » 10 paź 2009, o 20:27

na pewno zmienisz, na poczatku tez myslalem, ze crawl back in jest najlepsze, ale po przesluchaniu wszystkiego pare razy zmienilem zdanie diametralnie
f
Administrator
Administrator

Postprzez adasko » 9 lis 2009, o 17:35

A mi się słuchać nawet nie chce za bardzo, dwie piosenki chyba słyszałem, oblecą. W ogóle średnio jestem nastawiony do tego projektu, bo pracując przy DBS nie pracuje przy LP, potem trzeba czekać 5 lat na nowy krążek. Chociaż zresztą już mi to wisi. Aha, i po co kolejne nagranie Morning After? Mógł już coś nowego wymyśleć..
Obrazek
http://www.Trivium.pl

"Trzeba pracować na tym świecie, trzeba walczyć. Będzie wiele czasu na odpoczynek przez całą wieczność." - św. Jan Maria Vianney
adasko
Administrator
Administrator

Postprzez f » 20 gru 2009, o 10:13

hmm ja po dluzszym czasie stwierdzam, ze pcozatkowa fascynacja DBS szybko u mnie minela...teraz po prostu nie mam ochoty juz tego sluchac,nie wiem keidy wroce do OoA
f
Administrator
Administrator

Postprzez WojcioLP » 20 gru 2009, o 17:01

Mi się podobają może dwie piosenki. Nadal lepszy jest Fort Minor, ciekawszy chyba i bardziej sie wyróżnia.
WojcioLP
High Voltage
High Voltage

Postprzez lexi » 7 lut 2010, o 15:57

Kiedy dorwałam album w swoje ręce, byłam całkowicie zauroczona. Ciężko było mi wybrać najlepsze piosenki, ale teraz najbardziej podobają mi się My Suffering oraz Let Down.
lexi
Crawling
Crawling

Postprzez alienka » 3 maja 2010, o 23:50

Ogolnie album jest swietny. ! Chester sie spisal. Moimi faworytami jest my suffering, let down , crawl back in, give me your name, condemned. :D Po pierwszym przesluchaniudwoch kawalkow stwierdxzilam ze komercja. Ale po przesluchaniu wszystkiich utworow pokochalam ta plyte ;)
alienka
Unconfident
Unconfident

Powrót do Out Of Ashes

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość